Månedsgave

En "månedsgave" er et løfte om en fast gave du giver fra år til år, hvor du løbende kan justere gavens størrelse. Du giver tilsagn om et årligt beløb, og ordningen forsætter indtil du selv siger den op. Ved slutningen af det næste år spørger vi, om det er samme beløb, som du vil give for det efterfølgende år. 

Du opretter en månedsgave ved at kontakte vores administrator, Klaus Grøngaard på 8612 2835 eller på aarhus(at)valgmenighed.dk. Vi foretrækker at du betaler din månedsgave via PBS for at lette vores administration.

Du får fuld fradrag op til et maksimumsbeløb (i 2019 16.300kr.)

Ægtefæller kan hver give en gave og få fradrag op til maksimumsbeløbet. Ejer du et ApS eller A/S kan det også give gaver efter samme regler.

"Månedsgaver" er et tilsagn om en gave, men er ikke i sig selv juridisk forpligtende.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org