Sponsorfordele

Fagbog på hjemmesiden
Virksomheden findes på vores sponsor-side (http://aarhusvalgmenighed.dk/index.php?id=306) med navn, kontaktoplysninger og logo. Logoet virker også som link til virksomhedens egen hjemmside. Her finder menigheden deres foretrukne samarbejdspartnere. Endvidere er fagbogen en del af det store årsmøde, hvor sponsorerne præsenteres i en uddelt folder til årsmødet.  (send dit logo i min. 200 px eller evt. rettelser til sponsor(at)valgmenighed.dk).

Reklame på cafe-skærm
Virksomheden får ét slide i "karusellen" på vores informations-skærm i caféområdet. Sponsor-karusellen kører i forbindelse med div. arrangementer samt før og efter gudstjenster. (Send dit slide som JPEG i min. 1280x720px bredformat til sponsor@valgmenighed.dk. Slidet kan udskiftes månedligt).

Logoer i bunden af hjemmesiden
Virksomhedens gråtone-logo i bunden af aarhusvalgmenighed.dk, med mulighed for link til egen hjemmside (send dit logo til sponsor@valgmenighed.dk).

Gratis leje af lokaler
Du får mulighed for gratis at leje lokaler på Mjølnersvej 6 herunder kirkesalen. Det forudsætter, at lokalerne ikke er optaget af kirkens aktiviteter. Kontakt aarhus(at)valgmenighed.dk for at booke et lokale. 

Banner på web
Ved kampagner eller særlige arrangementer har din virksomhed mulighed for at få et banner på aarhusvalgmenighed.dk med llink til din hjemmeside eller arrangement. Banneret løber i 14 dage af gangen. Se eksempel her

Foredrag til jer
Vi tilbyder én gang årligt at sende en ansat, eksempelvis Keld Dahlmann, ud til din virksomhed og afholde et foredrag. Kontakt os for at høre om hvilke emner, det er muligt at vælge imellem. 

Reklame i nyhedsmail (pt. i bero)
Virksomheden får mulighed for 4 gange årligt at få et banner i nyhedsmailen. (Kontakt os på sponsor(at)valgmenighed.dk minimum 3 mdr. før for at komme i planen).

Reklame på toiletter
Virksomheden får mulighed for 2 gange årligt (af én måned) at beklæde indersiden af 4 toiletdøre i en ramme i størrelse A3.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org