ÅBU

ÅBU, Århus Valgmenigheds Børne- og Ungdomsarbejde, er en selvstændig forening, der varetager kirkens arbejde blandt børn og unge. 

Børn og unge som deltager i kirkens aktiviteter, hvad enten det er hverdagsaktiviteter eller Børnekirke om søndagen, opfordres til at melde sig ind i ÅBU og betale kontingent til ÅBU. Det årlige kontingent er 150 kr og opkræves i foråret. 

Dit medlemsskab muliggør bl.a. økonomisk støtte fra Århus kommune og DUF, Dansk Ungdoms Fællesråd. 

ÅBU er medlem af ÅUF, Århus Ungdommens Fællesråd, og er ligeledes en forening under BUO, Børne- og Ungdoms Oase. Der ligger en række muligheder for inspiration og økonomisk støtte i disse organisationer. 

Medlemmerne af ÅBUs bestyrelse er: Merete Dalsgaard (formand), Jane Baumgartner (kasserer), Nanna Smalbro og Allan Madsen. Den årlige generalforsamling er afholdt søndag den 10. november 2019 kl. 9.00 - 9.50 på Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj. I forbindelse med generalforsamlingen blev der også afholdt forældremøde, hvor der bl.a. blev orienteret om foreningens aktiviteter samt  mulighed for at stille spørgsmål og møde lederne. 

Foreningens vedtægter kan ses her.

Se referatet af det seneste ÅBU generalforsamling:

Link til referat

 

ÅBUs persondatapolitik: 

Link til persondatapolitik

Søndag for børn

Læs om børnekirke og familiegudstjeneste

Between eller teen

Se hvad der sker for dig

Hverdag for børn

Læs om børnekor, legestue, babysalmesang, klub mm.

Sidste nyt

NARNIA lejr, Børnenews, særlige events

Børne- og teenleder

Vil du gerne være leder? Intern info og planlægning

Til familierne

Inspiration og ressourcer til livet med børn

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org