Zenit

Zenit er et fællesskab, hvor vi hjælper og udruster hinanden til at bringe Guds rige med ind i vores relationer i de netværk, vi hver især har. Vi ønsker at vokse i troen på Gud og se mennesker omkring os blive forvandlet af Guds nåde og kærlighed. Klyngen er også en udvidet familie, hvor vi hjælper hinanden med stort og småt. De fleste i klyngen er familier med børn i alderen 0-8 år.

Vi mødes på klyngesøndage, hvor det sociale er i fokus, og der er plads til børnenes leg, samt en hverdagsaften i måneden uden børn. Desuden mødes vi nogle aftener skiftevis mænd og kvinder. Nye er meget velkomne, så ring eller skriv, hvis du er interesseret.

Du er velkommen til at kontakte os på: 

Lasse Kobbersmed
Tlf. 61 69 55 72
lassekobbersmed(at)gmail.com

Zenit ledes af

Lasse Kobbersmed

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org