Skræddersyede løsninger

I Aarhus Valgmenighed er der mulighed for at lave skræddersyede løsninger til dig som sponsor. Har du derfor nogle konkrete idéer eller ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning. 

Vi vil her præsentere de konkrete skræddersyede muligheder, som du kan sponsorere. 

 

Kaffemaskinesponsor
For et årligt beløb på 15.000 kr. kan du blive årets kaffesponsor i Aarhus Valgmenighed, hvilket betyder, at du får en plakat på fronten af kaffemaskinen, hvor der øverst vil stå: ”Kaffen i Aarhus Valgmenighed er sponsoreret af (sponsor)”. Se eksempel her. Du kan selv vælge, om der blot skal være logo eller der skal være fokus på en kampagne. Plakaten kan udskiftes månedligt, hvis det ønskes. 

 

Konferencesponsor
I Aarhus Valgmenighed afholdes der jævnligt konferencer, kurser eller lignende. Vi ønsker at give dig muligheden for at være sponsor på det. En mulighed kunne være vores store årsmøde, hvor der kommer over 400 mennesker. Har du andre ønsker eller idéer til, hvordan et sådant sponsorat kan udforme sig, er vi åbne over for det. Kontakt os for at høre om muligheder og pris. 

 

Lokalesponsor
På Mjølnersvej 6 har vi fire lokaler , som du har mulighed for at blive sponsor for. Princippet er det samme som med kaffemaskinen, eksempelvis: "Minikirke er sponsoreret af (sponsor)". Plakaten vil være på døren ind til det pågældende lokale. Til Noahs Ark er der to døre og dermed to plakater. Se eksempel her

Den årlige pris for et sponsorat er: 

  • Minikirke: 15.000 kr.
  • Noahs Ark: 20.000 kr.
  • Kursen: 15.000 kr.
  • Frisbee: 15.000 kr. 

Sponsoraterne dækker en stor andel af de årlige udgifter, der er i forbindelse med børneaktiviteter i lokalerne. 

Livestreamsponsor

I Aarhus Valgmenighed ønsker vi at kunne sende videolivestream fra vores gudstjenester, så flere har mulighed for at følge med i gudstjenesterne. Vi oplever, at der er mange som lytter til vores prædikener og tidebønner, og derfor tror vi også, at der er en stor målgruppe til at følge med i gudstjenesten enten direkte eller efterfølgende gennem et arkiv med gudstjenesterne. Det er dog en investering, som vi pt. ikke har råd til. For at komme i gang koster det ca. 35.000 kr. Vi opsætter to muligheder for, hvordan du kan blive en del af det.

1. Ved at sponsorere beløbet på de 35.000 kr., får du i det første år efter igangsætning to fordele i alle videoer, som laves i forbindelse med livestream af gudstjenester:

  • I starten af videoen står der: Denne video er sponsoreret af (sponsor) med nedenstående logo.
  • Under hele gudstjenesten vil der i et hjørne være et vandmærke med dit navn og logo.

Se eksempel på hvordan det kan se ud her.

2. Du kan blive sponsor på én gudstjeneste, hvor det koster 2000 kr. pr. gudstjeneste. Tanken lige nu er, at vi vil livestreame fra én gudstjeneste pr. søndag. Fordelene på den gudstjeneste er de samme som under mulighed 1. Når vi har en aftale på plads om de første 13 sponsorater, igangsætter vi projektet. 

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk