SALT

I SALT ønsker vi at være et åbent og imødekommende fællesskab med Gud i centrum. Vi ønsker at elske vores næste – også dem, der ikke kender Jesus. Vi stræber efter et stærkt kristent fællesskab med andre unge, fyldt af kærlighed, respekt, tryghed og omsorg, da vi tror, at vi i fællesskabet kan lede troende såvel som ikke-troende til en vandring medJesus.

Vi mødes hver torsdag, hvoraf de to er normale klyngeaftener, som altid er åbne for, at man kan invitere sine studievenner med, og den tredje er en cellegang.

Vi tror, at det er vigtigt både at kunne blive opbygget i troen i mindre såvel som større fællesskaber samt at have et sted, hvor vi trygt kan tage vores studievenner med, så vi derigennem kan vidne om Jesus.

Du er MEGET velkommen!

 

SALTs ledere er:

Jonas Kikkenborg Ipsen | jonas.kikkenborg.larsen95@gmail.com | 30704424

Rikke Førrisdahl | rikke_foerrisdahl@hotmail.com | 21745173

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org