Vores formål

”Aarhus Valgmenighed arbejder for at kalde til personlig tro og efterfølgelse af Jesus Kristus og ansvarligt medlemskab af kirken” (vedtægten §3)

Hvad er kirken? Det får vi svar på ved gudstjenesten søndag efter søndag. Når mennesker døbes, hører vi Jesu ord, som lyder således: ”Jeg er med jer alle dage” og ”Gør mennesker til mine disciple!”

Kirken er et fællesskab af Jesu disciple, som gør mennesker til disciple. Kirken er der, hvor Jesus er, og hvor mennesker er optaget af at være og gøre andre til disciple.

Aarhus Valgmenighed er en åndelig familie, der arbejder for, at mennesker kommer til tro på Jesus og bliver disciple af ham. Dermed får de mulighed for selv at tage medansvar for, at deres familie og venner også bliver disciple af Jesus.

Derfor er vi her! (jf. Matt 28,16-20)

> Hent vores vedtægter

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org