Frivillig i ÅVM

Aarhus Valgmenighed har mange forskellige tjenester som folk kan blive en del af. Lige nu er der over 250 aktive frivillige, som engagerer sig og ønsker at være med til at bære kirken. Alle kan være og bære med på deres måde.

Tag et kig på frivilligområderne og find dit område. Du finder dem herunder eller i menuen til venstre under "Frivillig i ÅVM". Synes du, det område du brænder for mangler, så vil vi gerne have det med eller startet det op.

> Med Gud i hjertet

> Med Gud for familier

> Med Gud for studerende

> Med Gud for min næste

> Øvrige tjenester

Frivilligkoordinator


Vi vil gerne være med til, at du finder den tjeneste, som passer dig. Har du lyst til at høre eller vide mere om, hvordan du kan være med til at udfolde ÅVM's vision "Med Gud for Århus", så er du meget velkommen til at kontakte os på frivillig(at)valgmenighed.dk eller direkte.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk