SommerOase (Dansk Oase)

Dato/tidspunkt: 14.-21. Juli 2018, 14. - 21. juli 2018

Oases store sommerstævne for hele familien.

Se mere på www.sommeroase.dk

Information om gruppetilmeldinger

Vil du gerne ligge på SommerOase-pladsen sammen med din klynge, celle, familie eller venner? I så fald skal du tilmelde dig en gruppe. En gruppe er en mindre samling af vogne i en eksisterende landsby.

OBS: Sidste mulighed for at tilmelde sig en gruppe er fredag d. 22. juni.

Du kan KUN tilmelde dig en gruppe, hvis du i tilmeldingen til SommerOase 2018 har købt en campingbillet - og dermed medbringer campingvogn, camplet eller autocamper.

Opfylder du ovenstående kriterium, har du to muligheder:

1. Du kan tilmelde dig en gruppe, som en anden har oprettet.
  2. Du kan oprette en ny gruppe, hvor andre fra samme landsby kan tilmelde sig. I så fald bliver du oprettet som gruppehøvding, hvilket har nogle forpligtelser, som du kan læse mere om ved tilmeldingen.

Der kan ikke gives garanti for at alle ønsker opfyldes, men vi gør vores bedste for, at det lykkes.

Tilmelding af gruppe:

Klik ind på følgende link og log ind med dit brugernavnhttps://billet.dan<wbr></wbr>skoase.dk/konto

Koden har du selv valgt i forbindelse med tilmeldingen. Har du glemt din kode, så tryk på “Glemt adgangskode?” under “Log ind”.

Der er også oprettet et par guides med step for step til, hvordan man hhv. opretter eller tilmelder sig en gruppe:

Ved spørgsmål er man altid velkommen til at skrive til info(at)danskoase.dk.