UNIK

Velkommen til Unik, en af de længstlevende klynger i ÅVM.

Vision: “Unik ønsker at være et favnende discipelfællesskab der rækker ud med Guds kærlighed til andre og til hinanden.”

Vores vision udleves i praktisk arbejde på Krisecenter for Voldsramte Kvinder i samarbejde med Troens Hænder.

Klyngen består af unge forældre, par og singler samt en håndfuld børn i alderen 0-4 år. Unik har en stabil kerne af medlemmer og plads til mange flere.

Vi har det bredt favnende fællesskab som en central værdi og tror på at fællesskabet er vigtigt for troen. Derfor ønsker vi at bruge tid sammen som venner, også uden for møderne.

Arbejdet på krisecenteret foregår hver klyngesøndag fra 10-15, hvorefter vi drikker kaffe sammen og hænger ud. Ud over det praktiske arbejde mødes klyngen den 3. torsdag i hver måned fra 17-19.30+, samt til spontane sociale aktiviteter.

I klyngen findes to cellegrupper (mande- og kvinde-celle), som mødes 1-2 gange om måneden, og i begge grupper er der plads til nye medlemmer.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen. For mere information kan du kontakte:

 

 

Jakob: jakob_mark_friis@hotmail.comRita: rita.c.94@hotmail.com Mathias: mathias.kristensen@live.dk

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org