Storfamilien

Vi er et fællesskab af småbørnsfamilier, der mødes på klyngesøndage for at dele tro og liv. Klyngen er et netværk hvor vi får relationer på tværs og hvori der kan opstå nye smågrupper, missionale initiativer, tjenester i kirken osv.  Vi kunne være et fællesskab for jer der er ny familie i 10-miljøet eller bare gerne vil lære nogle flere at kende. 

Vi mødes forskellige steder i Aarhus og omegn i tidsrummet 14-17. Der er en del børn i alderen 0-5 år, så de får popcorn, bibelhistorier/aktiviteter og leg, imens de voksne samles i en times tid og deler tro ud fra forskellige input. Vi har i perioder også mande- og kvindegrupper og koordinerer på vores facebookside andre fællesarrangementer. 

Nanna Smalbro

nannahh(at)gmail.com

Maria Rauff

mariarauff(at)hotmail.com

Nanna Smalbro
Maria Rauff

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org