Aarhus Valgmenighed øger sit engagement for internationale borgere i Aarhus

Den 31. juli 2017 fratrådte Keld Dahlmann stillingen som valgmenighedspræst i Aarhus Valgmenighed for at indtræde i en ny stilling som international præst. Keld Dahlmann fortsætter dermed i Aarhus Valgmenighed som deltidsansat hjælpepræst. En ny rolle med særligt fokus på at opbygge og lede internationale gudstjenester og fællesskab for de mange udenlandske borgere i byen.

Sammen med sin familie har Keld Dahlmann været engageret i Aarhus Valgmenighed siden 1996. Han blev kaldet som hjælpepræst i 2002 og blev i 2005 valgmenighedspræst og daglig leder. Han har stået i spidsen for Aarhus Valgmenighed gennem en mangeårig periode med vækst af både medlemmer, medarbejdere og aktiviteter.

Keld Dahlmann er cand. theol. fra Aarhus Universitet med speciale i missionsteologi. Han har i mange år været engageret i DanskOase, hvor han en årrække også var bestyrelsesformand. Keld Dahlmann var også engageret i opstarten af Børne- og UngdomsOase, hvor han de første år var landssekretær.

Ved siden af tjenesten som præst var Keld Dahlmann medvirkende til dannelsen af KirkePlanterNet (KPN), der arbejder med menighedsudvikling og menighedsplantning. Derudover er han formand for The Order of Mission, der er et globalt netværk af ledere med fokus på mission.

Menighedsrådet ønsker at markere ændringen af stillingen ved en festgudstjeneste i Aarhus Valgmenighed d. 29. oktober kl. 16.00 med efterfølgende reception. Alle er velkomne.

International præst Keld Dahlmann, mobil 31417671

Menighedsrådsformand Michael Sjælland, mobil 51614120

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk