Jane er født i 1974, og er gift med Svend. Sammen er de forældre til tre børn. Familien bor i det nordlige Aarhus. 

Jane er uddannet Cand. Med. fra Aarhus Universitet i 2001, og speciallæge i dermatologi. Gennem sit mangeårige arbejde som læge har hun stor erfaring med tværfagligt samarbejde samt projekt- og teamledelse. Herudover stor fortrolighed med samtaler om store og svære ting i livet. 

Jane er ansat 30 timer ugentligt som leder af Børnekirken. I samarbejde med menighedens ledelse, har hun ansvar for at udarbejde mål og strategi for Børnekirken, koordinere og planlægge Børnekirke ved gudstjenester og i hverdagene, administrere medlemmer af Børnekirken, samt rekruttere, træne og lede de frivillige børnemedarbejdere. Arbejdet vil i perioder også bestå af planlægning og gennemførelse af større event og lejre. 

Jane drømmer om at videreudvikle en allerende fantastisk Børnekirke til Guds ære, til at grundfæste børn og unge i troen, som en hjælp til familiers trosoplæring og som inspiration og opmuntring for egen og andres menigheder. Håbet er, at børnene og familierne i Aarhus Valgmenighed vil leve med Jesus hver dag og forbilledeligt være med til at sprede håb og godhed omkring sig, og at hele menigheden vil påtage sig ansvar for et åndeligt forældreskab. 

 

 

 

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org