It takes a church to raise a parent

TROSOPLÆRING DERHJEMME

Rachel Turner (UK) besøger Danmark

Det anslås, at kirken møder børn og unge ca. 40 timer om året. Forældrene derimod har ca. 3.000 timer om året til rådighed, hvor der er rum for trosoplæring og discipelskab vist gennem praksis. Den vigtigste ramme ER hjemmet! 

Så hvordan kan vi som kirker og menigheder klæde forældre på til at give troen godt videre til deres børn og unge? Hvordan opmuntrer og udruster vi til trosoplæringen i hjemmet? 

ÅVM og BUO vil gerne invitere til dels et lederseminar (kl. 16-18) og dels et aften-arrangement (kl. 19-21), hvor den meget erfarne Rachel Turner fra www.parentingforfaith.uk vil undervise og inspirere frivillige ledere, menighedsråd, præster og børne-/ungekirkeansvarlige til at gribe og udleve det ansvar, som menigheden har for at klæde forældrene på til trosoplæringen i hjemmet. Undervisningen vil være praksisorienteret og give mange konkrete råd og ideer

Til lederseminaret vil der være afsat tid til diskussion– så tag gerne hele dit børne-/ungeteam med til denne spændende dag! 


PRAKTISK

PRIS

Dato: 20. september 2018
Lederseminar (kl. 16.00-18.00): 125 kr.
Aftensmad (sandwich): 50 kr.
Aften-arrangement for ALLE (kl. 19-21): 75 kr.

STED
Aarhus Valgmenighed
Mjølnersvej6
3230 Åbyhøj

Yderligere information eller spørgsmål, kontakt jane(at)valgmenighed.dk 


OM RACHEL TURNER

•Født i Californien og bor nu i England
•Gift og har en søn
•Børne- og familiepræst siden 2004
•Ansat i teamet ”Parentingfor Faith” i organisationen The Bible Reading Fellowship
•Udvikler inspirations- og undervisningsmateriale og afholder workshops og foredrag
•Optaget af at udruste kirker og børneledere blandt andet ud fra tanken om, at forældre er de primære personer i børns åndelige vækst

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk