MADE AND SAVED FOR THE LIGHT (EP)

MADE AND SAVED FOR THE LIGHT er en EP med fem nye lovsange fra Arvid Asmussen. De fire af dem er nye sange, skrevet sammen med bl.a. de amerikanske lovsangsledere Aaron Keyes og Cameron Walker. Pladen indeholder også en engelsk oversættelse af ”Vi vil gi dig det bedste vi har”. På vokal-siden får Arvid fornemt følgeskab af Dina Dánialsdóttir (DK, ”Northern Assembly”) og Kristin Horne (N, ”Impuls”). Du kan lytte til sangene HER

Musikken er skabt af et virkeligt flot hold musikere: Jacob Worm (el. gui), Jesper Smalbro (bas), Lasse Kobbersmed (keys), Eddi Jarl (trommer), Andrea Bork (violin), Benedicte Adrian (cello) og Lise Petersen (kor). Pladen er produceret og mixet af Jacob Worm i FinlandStudio.

Sangene er hudløs ærlige tekster om at leve sammen med Gud – også der hvor livet er præget af sorg, modgang og smerte. Men sangene har også en ”retning” og taler på forskellige måder om, at vi er skabt og frelst til at leve sammen med Gud i lyset. Uanset hvilket mørke vi kan befinde os i, så kan vi løfte blikket til Gud som er lys og overgive vores liv til Ham.

Køb EP'en her

Tidligere har Arvid Asmussen udgivet pladerne "Vers for vægtere" (2016), "Nye Salmer Fra Dagligstuen" (2013) og "Hører du min sang?" (2010)

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org