MADE AND SAVED FOR THE LIGHT (EP)

MADE AND SAVED FOR THE LIGHT er en EP med fem nye lovsange fra Arvid Asmussen. De fire af dem er nye sange, skrevet sammen med bl.a. de amerikanske lovsangsledere Aaron Keyes og Cameron Walker. Pladen indeholder også en engelsk oversættelse af ”Vi vil gi dig det bedste vi har”. På vokal-siden får Arvid fornemt følgeskab af Dina Dánialsdóttir (DK, ”Northern Assembly”) og Kristin Horne (N, ”Impuls”). Du kan lytte til sangene HER

Musikken er skabt af et virkeligt flot hold musikere: Jacob Worm (el. gui), Jesper Smalbro (bas), Lasse Kobbersmed (keys), Eddi Jarl (trommer), Andrea Bork (violin), Benedicte Adrian (cello) og Lise Petersen (kor). Pladen er produceret og mixet af Jacob Worm i FinlandStudio.

Sangene er hudløs ærlige tekster om at leve sammen med Gud – også der hvor livet er præget af sorg, modgang og smerte. Men sangene har også en ”retning” og taler på forskellige måder om, at vi er skabt og frelst til at leve sammen med Gud i lyset. Uanset hvilket mørke vi kan befinde os i, så kan vi løfte blikket til Gud som er lys og overgive vores liv til Ham.

Køb EP'en her

Tidligere har Arvid Asmussen udgivet pladerne "Vers for vægtere" (2016), "Nye Salmer Fra Dagligstuen" (2013) og "Hører du min sang?" (2010)