Vær med i lovsangen!

Hvis du har lyst til at være med i lovsangen, kan du tage fat i een af lovsangslederne til gudstjenesterne eller skrive til områdeleder Arvid Asmussen, arvid(at)valgmenighed.dk.

Der er mange musikere og sangere i menigheden og det kan være virke lidt overvældende hvis du er ny. Som ny musiker i menigheden vil vi foreslå at du til at starte med

- lære menigheden og vores lovsangskultur at kende ved at deltage regelmæssigt i gudstjenester

- bliver en del af et af menighedens mindre fællesskaber og evt. starter med at lede lovsang der

- dukker op til een af vores træningsaftener eller til Åben Himmel.