At skabe hjem med hjerte og sjæl!

Måske kan du genkende følelsen af at have hjemve i eget hjem? Måske længes du efter forandring og mangler inspiration til, hvordan du alene eller sammen med en din ægtefælle kan indrette et hjem, så det afspejler dine/jeres personlige værdier? Måske har du for travlt til at gøre dit hjem til et sted, hvor du også finder hjem til Gud?

Kirsten kommer for at hjælpe os med at opdage, hvordan vores omgivelser i kirken såvel som i vores hjem, kan have en helende indvirkning på vores liv. Ved at overføre vores sjæls inderste ønsker og drømme til hjemmet, kan vi skabenærende omgivelser, som hver eneste dag lader sjælen op og møder alle vore behov.

Få en smagsprøve på Kirsten Steno på dette link:

Kirsten fortæller med stor begejstring, humor og åndelighed om sin trosrejse med Gud fyldt med mirakler og bønnesvar og om at finde hjem til sig selv. Hun deler kærlighedshistorier fra sin nyeste bog HJEM – HJERTE – SJÆL (1. Bog; Hjem med hjerte, 2008 og 2. Bog; House-coaching på engelsk, 2013) inklusive arbejdet i hendes forening Home Angels & Friends, som praktiserer næstekærlighed i danske hjem og herberger for hjemløse.

Hun inspirerer og udfordrer danske kirker til også at praktisere næstekærlighed i hjem, hvor brudte familier og enlige trænger til at få et hjem, der kan lade sjælen op, og Kirsten giver vejledning til, hvordan dette kan gøres enkelt og for få midler.

Dette spændende foredrag er for alle!

Velkommen til en vildt inspirerende aften i ÅVM.

Tid: Torsdag d. 31. januar klokken 19.30.

Sted: Aarhus Valgmenighed

Sidste tilmelding d. 25. januar